Τρόποι Πληρωμής – Evanthis Art Gallery

Evanthis Art Gallery – Τρόποι πληρωμής

Για τη διευκόλυνση και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας, το www.evanthis-art-gallery.com διαθέτει τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

Με κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό.
Με κατάθεση του συνολικού ποσού της παραγγελίας σε τραπεζικό λογαριασμό, ο οποίος σας υποδεικνύεται κατά την ολοκλήρωση της αγοράς. Επίσης στο καταθετήριο της τράπεζας πρέπει να αναγράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμο σας.
Τέλος, για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο (+30) 2310 821131 ή μέσω e-mail στο info@evanthis-art-gallery.com.

και να μας ενημερώσετε σχετικά . Προσοχή: Θα θέλαμε να γνωρίζετε ότι η παραγγελία σας θα ξεκινήσει να επεξεργάζεται μόνον όταν έχει δοθεί η ενημέρωση ότι έγινε η κατάθεση.

Παραλαβή και Πληρωμή από το Κατάστημα
Μπορείτε να παραγγείλετε ηλεκτρονικά ή τηλεφωνικά το έργο που επιθυμείτε ! Για να παραλάβετε την παραγγελία σας από την γκαλερί μας, θα πρέπει να έχετε επιλέξει την παραγγελία σας με έναν από τους παραπάνω τρόπους και να έχετε σημειώσει στις παρατηρήσεις ότι επιθυμείτε να το παραλάβετε από την γκαλερί μας.το κατάστημα θα επικοινωνήσει μαζί σας για την επιβεβαίωση της παραγγελίας και θα σας ενημερώσει για την ημέρα της παραλαβής και πληρωμής.

Με μια επίσκεψη στη γκαλερί ,μπορείτε να κάνετε την πληρωμή σας είτε με τη χρήση POS,
είτε σε μορφή μετρητών.

Add to cart