Τρόποι Παραγγελίας – Evanthis Art Gallery

Evanthis Art Gallery - Τρόποι παραγγελίας

Μπορείτε να παραγγείλετε τα προϊόντα μας με 4 τρόπους

1). ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΑΠΟ ΤΟ WEB SITE  μας

  • Βρείτε τα προϊόντα που σας ενδιαφέρουν μέσω των μηχανισμών αναζήτησης ή από τις διάφορες θεματικές σελίδες. Πατήστε στο σύνδεσμο [Καλάθι] δίπλα από το  προϊόν που σας ενδιαφέρει και αυτό θα μπει στο ηλεκτρονικό καλάθι αγορών.
  • Όταν ολοκληρώσετε τις αγορές (επιλογές) σας πατήστε στο σύνδεσμο [Ολοκλήρωση αγοράς] στο αναδυόμενο παράθυρο που εμφανίζεται ή [Εμφάνιση καλαθιού] που εμφανίζεται μόλις κάνετε κλικ στο εικονίδιο του καλαθιού στο πάνω δεξί μέρος της ιστοσελίδας. Στην περίπτωση που είστε νέος πελάτης, θα σας ζητηθεί να συμπληρώσετε μια φόρμα με τα στοιχεία σας και να δώσετε ένα κωδικό της αρεσκείας σας, τον οποίο θα  μπορείτε να χρησιμοποιείτε κάθε φορά που συνδέεστε στο κατάστημά μας, είτε για να μάθετε νέα για την παραγγελία σας είτε για νέα παρραγελία.

2). ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ

Μπορείτε να δώσετε την παραγγελία σας τηλεφωνικά στο 2310 821131 

3). ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΕΧΝΗΣ EVANTHIS ART GALLERY ΣΤΗ ΦΥΣΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΔΕΛΦΩΝ 9 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Μπορείτε να περάσετε από τα καταστήματα μας. Σημαντικό όμως είναι να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά πριν παραλάβετε τα προϊόντα που επιλέξατε ηλεκτρονικά, ώστε να σας έχουμε ετοιμάσει και συσκευάσει τα προϊόντα της παραγγελίας σας.

4). Ε-ΜΑΙL

Μπορείτε να μας στείλετε e-mail με τον τίτλο ή τον κωδικό του προϊόντος που επιθυμείτε να αγοράσετε, μαζί με τα στοιχεία σας και οποιαδήποτε άλλη απορία ή διευκρίνιση θέλετε. Το αρμόδιο τμήμα πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας

 

ΩΡΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ:

ΤΡ – ΠΕ – ΠΑ

10.00 – 14.00  και 17.30 – 21.00

ΔΕ – ΤΕ – ΣΑ

10.00 – 15.00

Add to cart