Τρόποι Αποστολής – Evanthis Art Gallery

Evanthis Art Gallery - Τρόποι αποστολής

 

Όλα μας τα προιόντα και τα έργα τέχνης  αποστέλλονται εντελώς   ΔΩΡΕΑΝ   σε όλη την Ελλάδα μέσω  Courier ,  εντός 2 – 5 εργάσιμων ημερών .

Παράδοση και εκτός Ελλάδας

Αναλαμβάνουμε την αποστολή της παραγγελίας σας και στο εξωτερικό κατόπιν συνεννόησης.

Για την Κύπρο και χώρες τις Ευρώπης, ο πελάτης επιβαρύνεται με κόστη αποστολής ανάλογα με το βάρος  (ογκομέτρηση) του προϊόντος που θα καθορίσει η μεταφορική ή εταιρία courier που θα επιλεχθεί. 

Κατά την υποβολή της παραγγελίας θα λάβετε αυτόματα ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ως αποδεικτικό της παραγγελίας σας. Δε χρειάζεται να κάνετε τίποτε άλλο. Η παραγγελία σας, έχει πάρει το δρόμο της.

Σε λίγες ώρες θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, για να σας γνωστοποιήσουμε την ακριβή ημέρα αποστολής αλλά και παραλαβής των προϊόντων σας.

Όλα μας τα έργα αποστέλλονται με την πιο κατάλληλη και ασφαλή συσκευασία για να φτάσουν στο χώρο σας άθικτα.

Μια ημέρα πριν την αποστολή του έργου θα επικοινωνήσουμε και πάλι, για να ορίσουμε μαζί την ώρα παραλαβής. 

Προκειμένου να αποφευχθεί κάθε πρόβλημα ο πελάτης οφείλει να ενημερώνει την εταιρία μας για οποιαδήποτε ιδιομορφία στον τόπο διαμονής του και αποστολής της παραγγελίας. 

Τέλος, για την ταχύτερη εκτέλεση της παραγγελίας σας μπορείτε να επικοινωνήσετε τηλεφωνικά στο  (+30) 2310 821131  ή   6972921891  ή  μέσω e-mail στο info@evanthis-art-gallery.com.

Add to cart