Προφίλ

Evanthis Art Gallery

Η δραστηριότητα της Gallery ξεκίνησε το1972 με το κατάστημα του κ.Νικολάου Κούκου όπου εκτίθενται έργα δικά του αλλά και άλλων ζωγράφων.

Παράλληλα κατασκευάζονται καλλιτεχνικά πλαίσια κορνιζών. Σταθμος για τη μετέπειτα εξέλιξη της Gallery αποτέλεσε το έτος 1998, όπου ο υιός Ευάνθης Κούκος δημιούργησε μια δεύτερη αίθουσα έργων τέχνης. Σύμβουλος και ιδιοκτήτης πλέον της Gallery έχοντας σπουδάσει διακόσμηση-interior design καθιέρωσε την επωνυμία Evanthis Art Gallery.

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από αυθεντικά έργα τέχνης επωνύμων Ελλήνων αλλά και ξένων καλλιτεχνών. Μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο της τέχνης, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοναδικές δημιουργίες από αυθεντικούς πίνακες ζωγραφική γνωστών καλλιτεχνών με σημαντική παρουσία στον χώρο της τέχνης και να εμπλουτίσουν τίς συλλογές τους!

Evanthis Art Gallery Πρόσοψη

Επισκευθείτε μας και θα θαυμάστε την μεγάλη συλλογή μας σε γνήσια έργα επωνύμων ζωγράφων αλλά και νέων δημιουργών, με διαφορετικά μοτίβα δουλείας και τεχνικά χαρακτηριστικά! Επίσης διαθέτουμε πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια Ελληνικών και Ευρωπαικών Οίκων.

Η σωστή προβολή και παρουσίαση ενός έργου, είναι πολύ σημαντική για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς διαθέτουμε αυτή την προυπόθεση και την τεχνογνωσια, ώστε να προσφέρουμε τις λύσεις για τον σχεδιασμό αποκλειστικά χειροποίητων πλαισίων κορνίζας με καλλιτεχνική και αισθητική προσέγγιση και μαζί με τις ξεχωριστές ανάγκες του χώρου σας αλλά και την δική σας επιθυμία να το πετύχουμε. Η Evanthis Art Gallery έχει αναπτύξει μία πετυχημένη πορεία, βαζοντας την δική της πινελιά στο χώρο της τέχνης.

Σας περιμένουμε ώστε να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας. Μπορείτε να μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα Δελφών 9, Θεσσαλονίκη, αλλά και διαδικτυακά evanthis-art-gallery.com, facebook και Instagram.