Προφίλ – Evanthis Art Gallery

Evanthis Art Gallery

Η δραστηριότητα της Gallery ξεκίνησε το 1972 όταν η αγάπη για την τέχνη, ενέπνευσε τον κ. Νικόλαο Κούκο στο εγχείρημα της δημιουργίας ενός ξεχωριστού χώρου τέχνης, όπου εκτίθενται έργα δικά του αλλά και άλλων σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων. 

Παράλληλα έχοντας ο ίδιος την τεχνογνωσία και την ικανότητα, κατασκευάζει στον χώρο εκεί και καλλιτεχνικά πλαίσια κορνιζών. Η δεξιοτεχνία σε ειδικές κατασκευές κορνίζας ,η αγάπη για το αντικείμενο και η απίστευτα πολλές γνώσεις, η εξυπηρέτιση και η ευγένια , σε λίγα χρόνια τον καθιερώνουν σε έναν από τις καλύτερες επιλογές για την κατασκευή κορνιζών στην  Β. Ελλάδα. !

 Η αγάπη για την τέχνη μεταλαμπαδεύεται και διδάσκεται. Έτσι ο υιός Κούκος Ευάνθης δίπλα του εκτιμήσε, αγαπήσε, μαθητεύσε, κληρονόμησε την βαθιά τεχνική γνώση στην κορνίζα  και απέκτησε μέγιστη εμπειρία, παίρνοντας πολλά από αυτά τα χαρίσματα, από τον πατέρα του. Σταθμός για τη μετέπειτα εξέλιξη της Gallery αποτέλεσε το έτος 1998, όπου ο υιός Ευάνθης Κούκος δημιούργησε μια δεύτερη αίθουσα έργων τέχνης. Σύμβουλος και ιδιοκτήτης πλέον της Gallery έχοντας σπουδάσει διακόσμηση-interior design καθιέρωσε την επωνυμία Evanthis Art Gallery. Η αγάπη σε αυτό που έμαθε, με την εμπειρία και τη συνεχή επιμόρφωση στον χώρο της τέχνης , της κορνίζας και της εσωτερικής διακόσμησης είναι τα στοιχεία που ξεχωρίζουν στον Κούκο Ευάνθη και τον επιτρέπουν στο να παρέχει αυστηρά εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες του και  ικανό, να μπορεί να προτείνει,  ιδέες και λύσεις με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο.!

Στα καταστήματα μας θα βρείτε μια πλούσια γκάμα από αυθεντικά έργα τέχνης επωνύμων Ελλήνων αλλά και ξένων καλλιτεχνών. Μέσα από την πολύχρονη παρουσία στο χώρο της τέχνης, έχουμε δημιουργήσει συνεργασίες με αξιόλογους καλλιτέχνες. Οι πελάτες μας έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μοναδικές δημιουργίες από αυθεντικούς πίνακες ζωγραφικής καταξιωμένων καλλιτεχνών με σημαντική παρουσία στον χώρο της τέχνης και να εμπλουτίσουν τίς συλλογές τους!

Επισκευθείτε μας και θα θαυμάστε την μεγάλη συλλογή μας σε γνήσια ζωγραφικά έργα επωνύμων καλλιτεχνών αλλά και νέων δημιουργών, με διαφορετικά μοτίβα δουλείας και τεχνικά χαρακτηριστικά! Εδώ στους χώρους μας μπορεί κανείς να βρεί μια  πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια Ελληνικών και Ευρωπαικών Οίκων.

Η σωστή προβολή και παρουσίαση ενός έργου, είναι πολύ σημαντική για ένα άρτιο τελικό αποτέλεσμα. Εμείς διαθέτουμε αυτή την προυπόθεση και την τεχνογνωσια, ώστε να προσφέρουμε τις λύσεις για τον σχεδιασμό αποκλειστικά χειροποίητων πλαισίων κορνίζας με καλλιτεχνική και αισθητική προσέγγιση και μαζί με τις ξεχωριστές ανάγκες του χώρου σας αλλά και την δική σας επιθυμία να το πετύχουμε. Η Evanthis Art Gallery έχει αναπτύξει μία πετυχημένη πορεία, βαζοντας την δική της πινελιά στο χώρο της τέχνης.

Σας περιμένουμε ώστε να σας προτείνουμε λύσεις και ιδέες για τις πιο ξεχωριστές και ιδιαίτερες ανάγκες του χώρου σας. Μπορείτε να μας βρείτε στο φυσικό μας κατάστημα Δελφών 9, Θεσσαλονίκη, αλλά και διαδικτυακά στο  evanthis-art-gallery.com, καθώς και στο  facebook και Instagram.

Add to cart