Καλλιτεχνικές Κατασκευές – Evanthis Art Gallery

Εδώ στην Evanthis Art Gallery, η πολυετής πορεία  στο χώρο των εικαστικών μας καθιστά τους πλέον έμπειρους στη δημιουργία και πλαισίωση των θεμάτων σας με καλλιτεχνικές κορνίζες, μέσα από πολλαπλές διαφορετικές προτάσεις, που θα τα αναδείξουν ως μοναδικούς πίνακες.

Η αγάπη για την τέχνη μεταλαμπαδεύεται και διδάσκεται. Έτσι ο  Κούκος Ευάνθηςκληρονόμησε την βαθιά τεχνική γνώση στην κορνίζα  και απέκτησε μέγιστη εμπειρία δίπλα στον πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια, εκτιμήσε, αγαπήσε, μαθητεύσε παίρνοντας πολλά από αυτά τα χαρίσματα του και με την  συνεχή επιμόρφωση στον χώρο της τέχνης , της κορνίζας και της εσωτερικής διακόσμησης, είναι όλα αυτά τα στοιχεία που τον επιτρέπουν στο να παρέχει αυστηρά εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες του και ικανό, να μπορεί να προτείνει,  ιδέες και λύσεις, για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε κατασκευή πλαισίου κορνίζας !

Για το αρτιότερο αισθητικό αποτέλεσμα στην κατασκευή κορνίζας που θα αναλάβουμε για κάποιο θέμα ή κάποιο έργο, είναι σημαντική η καλλιτεχνική και αισθητική προσέγγιση στην κορνίζα που θα επιλέξουμε, ώστε να συνδυάζεται απόλυτα και αρμονικά με το ύφος και τα χρώματα του θέματος και να μπορεί  με αυτό τον τρόπο να το προβάλει στον μέγιστο βαθμό !

Εδώ στους χώρους μας, μπορεί κανείς να βρεί μια  πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας, σε μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια, Ελληνικών και Ευρωπαικών Οίκων,  πλαίσια σε χρώματα, υλικά κατασκευής και τεχνοτροπίες κοπής, που μας επιτρέπουν,  να προσφέρουμε με προσωπική φροντίδα στη δημιουργία ενός καλαίσθητου πρωτότυπου αποτελέσματος.

Ακόμα και ένα απλό παιδικό θέμα ή μια απλή αφίσα με σωστή επιλογή χρωμάτων και κορνίζας, μπορεί να αναδειχθεί σε μικρό πίνακα. 

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα, από διάφορες ειδικές καλλιτεχνικές κατασκευές κορνίζας. .

Add to cart