Καλλιτεχνικές Κατασκευές – Evanthis Art Gallery

Εδώ στην Evanthis Art Gallery, η πολυετής πορεία  στο χώρο των εικαστικών μας καθιστά τους πλέον έμπειρους στη δημιουργία και πλαισίωση των θεμάτων σας με καλλιτεχνικές κορνίζες, μέσα από πολλαπλές διαφορετικές προτάσεις, που θα τα αναδείξουν ως μοναδικούς πίνακες.

Η αγάπη για την τέχνη μεταλαμπαδεύεται και διδάσκεται. Έτσι ο  Κούκος Ευάνθηςκληρονόμησε την βαθιά τεχνική γνώση στην κορνίζα  και απέκτησε μέγιστη εμπειρία δίπλα στον πατέρα του όλα αυτά τα χρόνια, εκτιμήσε, αγαπήσε, μαθητεύσε παίρνοντας πολλά από αυτά τα χαρίσματα του και με την  συνεχή επιμόρφωση στον χώρο της τέχνης , της κορνίζας και της εσωτερικής διακόσμησης, είναι όλα αυτά τα στοιχεία που τον επιτρέπουν στο να παρέχει αυστηρά εξατομικευμένη εξυπηρέτηση στους πελάτες του και ικανό, να μπορεί να προτείνει,  ιδέες και λύσεις, για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε κατασκευή πλαισίου κορνίζας !

Για το αρτιότερο αισθητικό αποτέλεσμα στην κατασκευή κορνίζας που θα αναλάβουμε για κάποιο θέμα ή κάποιο έργο, είναι σημαντική η καλλιτεχνική και αισθητική προσέγγιση στην κορνίζα που θα επιλέξουμε, ώστε να συνδυάζεται απόλυτα και αρμονικά με το ύφος και τα χρώματα του θέματος και να μπορεί  με αυτό τον τρόπο να το προβάλει στον μέγιστο βαθμό !

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εδώ στους χώρους μας, μπορεί κανείς να βρεί

1) Κορνίζες:

Διαθέτουμε μια  πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας, σε διαφορετικά, μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια, Ελληνικών και Ευρωπαικών Οίκων

Διαθέτουμε το δικό μας σύγχρονα εξοπλισμένο με μηχανήματα εργαστήριο, ώστε να κατασκευάσουμε τις επιλεγμένες κατασκευές κορνίζας για οποιοδήποτε κορνιζάρισμα σε διάφορα θέματα (έργα τέχνης, πάζλ, εργόχειρα κεντήματα, πτυχία, φωτογραφίες ,ρούχα ,αντικείμενα ) και κάθε είδους γενικές ειδικές κατασκευές κορνίζας

2) Πασπαρτού: 

Μπορεί κανείς να βρεί πασπαρτού πλαίσια σε όλα τα χρώματα, με υλικά κατασκευής και τεχνοτροπίες κοπής, απο ιδιαίτερες υφές, όπως απο βελούδο και σε λινό μουσειακού επιπέδου, που μας επιτρέπουν, την δυνατότητα να προσφέρουμε με προσωπική φροντίδα στη δημιουργία ενός καλαίσθητου πρωτότυπου αποτελέσματος και μιας άριστης παρουσίασης !

3) Κορνίζες – καθρέπτης:

Μέσα από την πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας, παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε και να κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου την κορνίζα και τον καθρέπτη (με το κρύσταλλο), στις διαστάσεις και τις ανάγκες που απαιτεί κάθε χώρος !

4) Πλέξιγκλας (plexi glass):

Το πλέξιγκλας ως υλικό είναι ένα μέσο παρουσίασης έργων τέχνης ή αντικειμένων που μπορεί να δώσει τεράστιες δυνατότητες με ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα ! Χρησιμοποιώντας το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά ( κορνίζες – ειδικές κατασκευές ξύλου ) μπορούμε να φτάσουμε οποιαδήποτε επιλογή θέματος, σε μοναδικά αποτελέσματα.

Ακόμα και ένα απλό παιδικό θέμα ή μια απλή αφίσα με μια σωστή αισθητική προσέγγιση κατασκευής, με επιλογή χρωμάτων και κορνίζας, μπορεί να αναδειχθεί σε μικρό πίνακα. 

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα, από διάφορες ειδικές καλλιτεχνικές κατασκευές κορνίζας. .

Add to cart