Καλλιτεχνικές Κατασκευές

Η πολυετής πορεία  στο χώρο των εικαστικών μας καθιστά τους πλέον έμπειρους στη δημιουργία και πλαισίωση των θεμάτων σας με καλλιτεχνικές κορνίζες μέσα από πολλαπλές διαφορετικές προτάσεις που θα τα αναδείξουν ως μοναδικούς πίνακες.

Για το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα στην κατασκευή που θα επιλέξουμε για κάποιο θέμα, η κάθε κορνίζα συνδυάζεται απόλυτα και αρμονικά με το ύφος , τα χρώματα και το κατάλληλο πλαίσιο έτσι όπως αρμόζει στο θέμα

Μια μεγάλη γκάμα από  κορνίζες, πλαίσια σε χρώματα, υλικά κατασκευής και τεχνοτροπία κοπής μας επιτρέπει και μπορεί να συμβάλλει στη δημιουργία ενός καλαίσθητου πρωτότυπου αποτελέσματος.

Ακόμα και ένα απλό παιδικό θέμα ή μια απλή αφίσα με σωστή επιλογή χρωμάτων και κορνίζας μπορεί να αναδειχθεί σε μικρό πίνακα.

Μπορείτε να μας επισκεφτείτε, να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικώς ή μέσω email, ώστε να σας δώσουμε μία σειρά από διακοσμητικές ιδέες, μέσα από τη μεγάλη γκάμα κορνιζών που διαθέτουμε (μοντέρνες, κλασσικές), και να αναδείξουμε μαζί τα έργα ή τα προσωπικά σας αντικείμενα μέσα στο δικό σας χώρο.

Μη διστάσεττε να επικοινωνήσετε μαζί μας τόσο για προτάσεις όσο για το portfolio μας.