Εδώ στην Evanthis Art Gallery, η εμπειρία τόσων χρόνων από γενιά σε γενιά στην τεχνογνωσία της κορνίζας και η συνεχής επιμόρφωση, είναι στοιχεία που σε συνδυασμό με την αγάπη για την τέχνη, μας χαρακτηρίζουν και μας βοηθούν να φροντίζουμε προς αυτήν την κατεύθυνση με στόχο πάντα για το μέγιστο καλαίσθητο αποτέλεσμα ..! Η πολυετής πορεία  στο χώρο των εικαστικών μας καθιστά ικανούς και πλέον έμπειρους, να φροντίσουμε στη δημιουργία και πλαισίωση των θεμάτων σας με καλλιτεχνικές κορνίζες μέσα από πολλαπλές διαφορετικές προτάσεις που θα τα αναδείξουν ως μοναδικούς πίνακες.

Για το ιδανικότερο αισθητικό αποτέλεσμα στην κατασκευή που θα επιλέξουμε για κάποιο έργο, είναι σημαντικό η κορνίζα να συνδυάζεται απόλυτα και αρμονικά και να αρμόζει με το ύφος , τα χρώματα του θέματος !

Μια μεγάλη γκάμα από  κορνίζες, πλαίσια σε χρώματα, υλικά κατασκευής και τεχνοτροπίες κοπής που διαθέτουμε μας επιτρέπει να μπορεσουμε να συμβάλλουμε στη δημιουργία ενός καλαίσθητου πρωτότυπου αποτελέσματος.

Ο κ. Κούκος Ευάνθης στοχεύει  στο να εξυπηρετεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο,όλους εσάς  που θέλετε να διακοσμήσετε και να δώσετε χρώμα στον ιδιωτικό σας χώρο και έχοντας κληρονόμησει  βαθιά τεχνική γνώση στην κορνίζα , φροντίζει κάθε στιγμή να μπορεί να προτείνει  ιδέες και λύσεις με το καλύτερο αισθητικό αποτέλεσμα για κάθε χώρο.!  Ακόμα και ένα απλό παιδικό θέμα ή μια απλή αφίσα με σωστή επιλογή χρωμάτων και κορνίζας μπορεί να αναδειχθεί σε έναν μικρό πίνακα.!

 

Add to cart