Κορνίζες – Evanthis Art Gallery

Προτάσεις - καλλιτεχνικές κορνίζες

Η τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση ενός χώρου και δίνει μια άλλη, πιο πλατιά αίσθηση και θεώρηση των πραγμάτων και του κόσμου γύρω μας. Τα έργα τέχνης είναι πολιτισμός και συνδέονται άμεσα με τον κάτοχό τους και με τον χώρο που τα φιλοξενεί.

Ένας πίνακας ζωγραφικής, μπορεί να δώσει χρώμα σε ένα δωμάτιο, να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να μας πλημμυρίσει με συναισθήματα. Οι κορνίζες με τη σειρά τους συνδράμουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην προβόλη και στην άρτια και όμορφη παρουσία του κάθε έργου !

Στο σχετικό video με τις κορνίζες που ακολουθεί, θα παρακολουθήστε μια σειρά από καλλιτεχνικές προτάσεις που σας παρουσιάζουμε εμείς εδώ στην Evanthis Art Gallery για μια πιο σωστή επιλογή στις κορνίζες των έργων τέχνης σας. Το πλαίσιο που αγκαλιάζει ένα έργο, πρέπει να αρμόζει κατάλληλα και να το παρουσιάζει σωστά. Η γνώση και η εμπειρία τόσων χρόνων είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να φροντίζουμε γι’ αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ιδέες και οι τεχνοτροπίες θα σας εντυπωσιάσουν!!!

 

Παρακολουθήστε τo video γύρω από τα έργα τέχνης και τις επιλογές της καλύτερης παρουσίασης τους!!! Πίνακες ζωγραφικής, μικτής τεχνικής, μοντέρνα σχέδια και έξυπνες προτάσεις για τις κορνίζες τους που τα κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα!!!

Αγαπάμε την τέχνη στη διακόσμηση και φροντίζουμε πάντα να την προσαρμόσουμε κατάλληλα στον χώρο σας ώστε να τον αναδείξουμε αισθητικά και ποιοτικά…

…γιατί η τέχνη και ένας πίνακας ζωγραφικής, ..είναι  η μουσική μέσα στο σπίτι..!!

Add to cart