Κορνίζες – Evanthis Art Gallery

ΦΤΙΑΞΤΕ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΚΟΡΝΙΖΑ!

Επιλέξτε και κατασκευάστε μαζί μας, την κορνίζα που αρμόζει στο δικό σας θέμα ή αντικείμενο μέσα από μια μεγάλη γκάμα κορνιζών.

Επικοινωνήστε μαζί μας
+30 2310 821 131

Επισκεφθείτε μας

Δελφών 9, Θεσσαλονίκη 546 40, Ελλάδα

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Εδώ στους χώρους μας, μπορεί κανείς να βρεί:

1) Κορνίζες:

Διαθέτουμε μια  πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας, σε διαφορετικά, μοντέρνα αλλά και κλασικά σχέδια, Ελληνικών και Ευρωπαικών Οίκων

Διαθέτουμε το δικό μας σύγχρονα εξοπλισμένο με μηχανήματα εργαστήριο, ώστε να κατασκευάσουμε τις επιλεγμένες κατασκευές κορνίζας για οποιοδήποτε κορνιζάρισμα σε διάφορα θέματα (έργα τέχνης, πάζλ, εργόχειρα κεντήματα, πτυχία, φωτογραφίες ,ρούχα ,αντικείμενα ) και κάθε είδους γενικές ειδικές κατασκευές κορνίζας

2) Πασπαρτού: 

Μπορεί κανείς να βρεί πασπαρτού πλαίσια σε όλα τα χρώματα, με υλικά κατασκευής και τεχνοτροπίες κοπής, απο ιδιαίτερες υφές, όπως απο βελούδο και σε λινό μουσειακού επιπέδου, που μας επιτρέπουν, την δυνατότητα να προσφέρουμε με προσωπική φροντίδα στη δημιουργία ενός καλαίσθητου πρωτότυπου αποτελέσματος και μιας άριστης παρουσίασης !

3) Κορνίζες – καθρέπτης:

Μέσα από την πλούσια γκάμα ποιοτικά επιλεγμένων πλαισίων κορνίζας, παρέχουμε την δυνατότητα να επιλέξουμε και να κατασκευάσουμε εξ ολοκλήρου την κορνίζα και τον καθρέπτη (με το κρύσταλλο), στις διαστάσεις και τις ανάγκες που απαιτεί κάθε χώρος !

4) Πλέξιγκλας (plexi glass):

Το πλέξιγκλας ως υλικό είναι ένα μέσο παρουσίασης έργων τέχνης ή αντικειμένων που μπορεί να δώσει τεράστιες δυνατότητες με ιδιαίτερο αισθητικό αποτέλεσμα ! Χρησιμοποιώντας το μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα υλικά ( κορνίζες – ειδικές κατασκευές ξύλου ) μπορούμε να φτάσουμε οποιαδήποτε επιλογή θέματος, σε μοναδικά αποτελέσματα.

Ακόμα και ένα απλό παιδικό θέμα ή μια απλή αφίσα με μια σωστή αισθητική προσέγγιση κατασκευής, με επιλογή χρωμάτων και κορνίζας, μπορεί να αναδειχθεί σε μικρό πίνακα.

Προτάσεις - καλλιτεχνικές κορνίζες

Η τέχνη είναι αναπόσπαστο κομμάτι στη διακόσμηση ενός χώρου και δίνει μια άλλη, πιο πλατιά αίσθηση και θεώρηση των πραγμάτων και του κόσμου γύρω μας. Τα έργα τέχνης είναι πολιτισμός και συνδέονται άμεσα με τον κάτοχό τους και με τον χώρο που τα φιλοξενεί.

Ένας πίνακας ζωγραφικής, μπορεί να δώσει χρώμα σε ένα δωμάτιο, να δημιουργήσει ατμόσφαιρα και να μας πλημμυρίσει με συναισθήματα. Οι κορνίζες με τη σειρά τους συνδράμουν σε ένα καλύτερο αποτέλεσμα και έχουν έναν πολύ σημαντικό ρόλο στην προβόλη και στην άρτια και όμορφη παρουσία του κάθε έργου !

Στο σχετικό video με τις κορνίζες που ακολουθεί, θα παρακολουθήστε μια σειρά από καλλιτεχνικές προτάσεις που σας παρουσιάζουμε εμείς εδώ στην Evanthis Art Gallery για μια πιο σωστή επιλογή στις κορνίζες των έργων τέχνης σας. Το πλαίσιο που αγκαλιάζει ένα έργο, πρέπει να αρμόζει κατάλληλα και να το παρουσιάζει σωστά. Η γνώση και η εμπειρία τόσων χρόνων είναι στοιχεία που μας χαρακτηρίζουν και μας βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ώστε να φροντίζουμε γι’ αυτό με τον καλύτερο τρόπο.

Οι ιδέες και οι τεχνοτροπίες θα σας εντυπωσιάσουν!!!

 

Παρακολουθήστε τo video γύρω από τα έργα τέχνης και τις επιλογές της καλύτερης παρουσίασης τους!!! Πίνακες ζωγραφικής, μικτής τεχνικής, μοντέρνα σχέδια και έξυπνες προτάσεις για τις κορνίζες τους που τα κάνουν να φαίνονται ακόμα πιο όμορφα!!!

Αγαπάμε την τέχνη στη διακόσμηση και φροντίζουμε πάντα να την προσαρμόσουμε κατάλληλα στον χώρο σας ώστε να τον αναδείξουμε αισθητικά και ποιοτικά…

…γιατί η τέχνη και ένας πίνακας ζωγραφικής, ..είναι  η μουσική μέσα στο σπίτι..!!

Παρακάτω υπάρχει ένα δείγμα, από διάφορες ειδικές καλλιτεχνικές κατασκευές κορνίζας.

Add to cart